טיירה נוצרה בראשית דרכה כקייטרינג לאירועים, המספק התאמה אישית של התפריט בדגש על חומרי גלם, קשר קרוב לאדמה ותשומת לב לפרטים הקטנים ביותר. לימים, הפכה גם למעדנייה טבעונית וללא גלוטן בה נמכר אוכל מוכן בימי שישי, חגים ואירועים
work process
טיירה= אדמה בספרדית
בכדי ליצור אווירה בוטיקית וייחודית נוצר איור של שמיר (שם משפחתו של הבעלים) מעל קו מינמליסטי המסמל את האדמה
הטקסט משלב עברית ואנגלית ובכך יוצר חיבור בין המולדת והשורשים לבין חוץ לארץ, ממש כמו במטבח המשלב חומרי גלם מקומיים ומהעולם
colors
Café Au Lait
Raisin Black
White
כשנפתחה המעדנייה, שמרנו על אותו קו עיצובי אך בצבעוניות שונה